1,5 liter Nano Vloeistof: vuil- en waterafstotend

€ 19.95

Additional Info

Factory Date2017
Telephone0612110633

Ken je dat? Je hebt net je auto helemaal gepoetst of thuis alle ramen gelapt en dan ziet het er binnen no-time alweer niet meer uit door vuil en opgedroogde waterdruppels. Je hebt het gevoel dat je kunt blijven poetsen! Met dit nano wondermiddel maak je het jezelf een stuk gemakkelijker.

Voor elk glad oppervlak

Dankzij Nano technieken is het nu voor iedereen mogelijk om gladde oppervlaktes zoals autoruiten, ramen, tegels en douchewanden makkelijk schoon te houden. Je brengt simpelweg wat van deze speciale NANO vloeistof aan en het oppervlak blijft voor lange tijd vuil-afstotend. Nano vloeistof werd voor het eerst gebruikt in de race-wereld. Met een beetje van deze vloeistof op je voorruit hoef je namelijk je ruitenwissers niet meer te gebruiken. Regendruppels rollen gewoon van je raam af. Erg handig in een land als Nederland!

Multi-toepasbaar

Maar dat is nog niet alles, het is zelfs mogelijk om het middel als ruitenwisservloeistof te gebruiken. De nanovloeistof is bestand tot -40 graden Celsius en daarom beschik je direct over anti-vries en krijgt het opnieuw aanvriezen van ijs geen kans.

En je kunt er nog veel meer mee:

– Auto: Vliegjes en andere insecten blijven niet meer zo makkelijk aan je voorruit of koplampen plakken

– In huis: douchewanden, spiegels en dergelijke blijven stukken beter schoon

– Vizier van een helm: beter zicht tijdens het rijden in de regen of sneeuw

– Boot: Algen kunnen zich niet meer aan je boot hechten

– Keuken: Ook geschikt voor roestvrijstalen items. Het fornuis schoonhouden was nog nooit zo makkelijk!

Hoe werkt het?

Met een doek wrijf je de vloeistof over het oppervlak. Laat de vloeistof 10 minuten inwerken. Vervolgens ga je met een schone doek nog een keer over het oppervlak en klaar is kees! Omdat je maar een klein beetje per keer hoeft te gebruiken kun je met deze deal voorlopig erg lang vooruit.

NANO technologie werkt, dat is zeker!

je kan ze vanaf nu bestellen !! op=op

Listing ID: 1625a1ab827ce9df

Verified user

November 26, 2017 1:48 pm

This ad has expired

Comments